Kasteelhof Van Loppem
Kasteelhof Van Loppem
Kasteelhof Van Loppem
Kasteelhof Van Loppem

Beste prijs gegarandeerdBoek nu

StijlvolInterieur

Geïnspireerd door de geschiedenis van het domein ‘Hof van Steelant 1830’ gelegen naast het kasteel in Loppem. Vlakbij Bethanie en Zevenkerke. Het interieur bestaat grotendeels uit Flamant meubelen en antiquiteiten. De kamers zijn voorzien van alle modern comfort en eigen sanitair.

Er zijn 2 ensuite kamers, elk bestaande uit 2 Units? Elke kamer slaapt 5pers., de Mulberry en de Raspberry kamer.

MulberryRoom - 2 Units (2double+1single/5pers) - Ensuite bathroom - groundfloor

RaspberryRoom - 2 Units (1double+3single/5pers) - Ensuite bathroom - 1th Floor

Beide kamers hebben een gezamelijke ontbijtruimte die ook kan gebruikt worden om meegebrachte of Deliverou maaltijden te nuttigen, een boek te lezen, een glaasje te drinken of om de andere gast te leren kennen.

Lounge - In de tuin zijn voldoende zitgedeelten beschikbaar. Er is plaats voor meditatie of Yoga. The Barn staat open om te relaxen en te genieten van de rust en de natuur. 

 

Imagine Voor onze GASTEN

Sportievelingen, fietstoeristen en natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. De schuur biedt gratis parkeergelegenheid voor fietsen, moto’s of oldtimers. De tuin herbergt fauna en flora.

De professionele reiziger vindt bij ons een ongedwongen en professioneel verblijf. De mogelijkheid is er voor korte of langere verblijven.Transport naar luchthaven of station kan geregeld worden.

Voor families of kleine groepen reizigers, zijn er voorzieningen voor picknick en barbeque, leesboeken en gezelschapsspelen.

Voor de culturele reiziger naar Brugge of de Vlaamse Velden zijn we ideaal gelegen vlak bij de invalswegen. Als ook voor de reiziger op doortocht van of naar Groot-Britanië met de  tunnel of de overzetboot Calais/Duinkerke-Dover.